DARK "O" METAL FEST IV
HARTERA 14.-15.7.2017., RIJEKA, CROATIA


⚡ LINE UP PETAK 14.7.2017.

ULTRA VIOLENCE | PO' METRA CRIJEVA | AD NAUSEAM | ERUPTION | MIST | MEANT TO BE | EPICENTAR

⚡ LINE UP SUBOTA 15.7.2017.

MELECHESH | COLD SNAP | CZAAR | OLD NIGHT | DIAMOND DUST | CHEMICAL EXPOSURE

 -----------------   ----------------   ----------------

CIJENE ULAZNICA:

FESTIVALSKA: 100,00 kn ( u pretprodaji ) |   130,00 kn (na dan)
JEDNODNEVNA: 70,00 kn ( u pretprodaji ) |   80,00 kn (na dan)

KLIKNI OVDJE I KUPI ULAZNICU!


[ULAZNICE]: Ulaznice su u prodaji u  Dallas Music Shopu - Rijeka - Splitska 2/a,  Dirty Old Empire Zagreb - Tratinska 18 i preko prodajnog sustava Eventim.hr

Nakon čak 3 uspješna izdanja, najmračniji festival se ponovno vraća na velika vrata! U petak i subotu, 14. i 15.7.2017. svima već dobro poznatom lokacijom – bivšom tvornicom papira, zavladati će zvukovi žestokih gitarskih riffova, energični nastupi kvalitetnih domaćih i regionalnih metal bendova te bogat popratni program.

Ovogodišnje dvodnevno izdanje donosi čak 12 pomno biranih najboljih bendova alternativne glazbe. Spremaju se nastupi bendova iz Hrvatske:

COLD-SNAP (VŽ-RI)
https://web.facebook.com/ColdSnapOfficial/
CZAAR (RI)
https://web.facebook.com/CZAAR.stari.panj/
OLD NIGHT (RI)
https://web.facebook.com/OldNightband/
EPICENTAR (RI)
https://web.facebook.com/epicentar.cro/
CHEMICAL EXPOSURE (SB)
https://web.facebook.com/chemicalexposure/
DIAMOND DUST (RI)
https://web.facebook.com/diamonddustri/
MEANT TO BE (UM)
https://web.facebook.com/meanttobeMTB/

te bendova iz susjednih zemalja

ERUPTION (SLO)
https://web.facebook.com/EruptionMetal/
MIST (SLO)
https://web.facebook.com/mist.doom/
AD NAUSEAM (IT)
https://web.facebook.com/adnauseamofficial/
ULTRA VIOLENCE (IT)
https://web.facebook.com/ultraviolencemetal/

Posebno ističemo nastup prvog i jedinog Ča-Metal™ benda - PO’ METRA CRIJEVA! Benda koji inspiraciju crpi iz istarskih legendi, mitova i priča, a glazbu rade pod utjecajem istarske ljestvice i death metala.

https://web.facebook.com/PoMetraCrijeva/

U suradnji s Metalsound Music, ovogodišnji Darko "O" Metal Fest s ponosom najavljuje nastup jednih od pionira black metala – MELECHESH (Sumerian Thrashing Black Metal/Mesopotamian Metal). Bend je to koji svojim originalnim “mezopotamskim metalom” već dugo žari i pali underground scenom. U svojoj glazbi koriste bliskoistočne utjecaje te tekstove o mezopotamskoj i sumerskoj mitologiji. Bend čine Ashmedi - vokal / gitara, Scorpios – bas gitara/back vokal, Moloch – gitara i Lord Curse – bubnjevi. Sastav je 1993. osnovao Ashmedi kao solo projekt, no iduće godine pridružuju mu se gitarist Moloch i bubnjar Lord Curse. Ime sastava na hebrejskom znači "kralj vatre". Njihov prvi demo As Jerusalem Burns... i EP The Siege of Lachish privukli su pozornost metal obožavatelja, ali i lokalnih vlasti, koje su ih optužile za "mračne kultne aktivnosti", no optužbe su s vremenom odbačene. 1998. godine zbog osobnih i profesionalnih razloga, sastav se seli u Amsterdam. Sastav 2015. godine objavljuje svoj šesti studijski album Enki nazvan prema bogu u Sumerskoj mitologiji. U Hrvatskoj su nastupali zadnji put 2013. godine, a ovog puta odabrali su nastupiti baš na Dark "O" Metal Fest-u!

https://web.facebook.com/melechesh/

Naglašavamo da će se pred sam festival održati i WarmUp party, i to čak njih nekoliko, na kojima će se moći kupiti ulaznice za festival po povoljnijim cijenama te moći saznati informacija više o samom festivalu i ovogodišnjem programu.

Pred sam festival održati će se i nekoliko WarmUp party-a, na kojima će se moći kupiti ulaznice za festival po povoljnijim cijenama te moći saznati informacija više o samom festivalu i ovogodišnjem programu.

Sve informacije i novosti o festivalu možete pratiti na službenoj Facebook stranici facebook.com/darkometalfest te na službenom webu www.darkometalfest.com.

FESTIVAL PODRŽALI:
Grad Rijeka, Primorsko - goranska županija, Savez udruga Molekula, Zaklada za razvoj civilnog društva, Zaklada Kultura Nova, Hrvatske željeznice, Monster Energy, Metal Jacket Magazine, Zagrebačka pivovara, Rijeka Tattoo Expo, MAPA, MAR-COM, Kanal Ri, Moja Rijeka, Novi List, Radio Korzo, Perun.hr, Dallas Music Shop, Muzika.hr, TOI-TOI, Maldoror Metal Box, Ziher, Muzika HR,   Venia Magazine, Sound Guardian, The Hauntlings,

Više informacija o izvođačima, ulaznicama i popratnom programu stiže uskoro! Stay tuned! ?

ORGANIZATOR: Udruga Ri Rock

Views: 787
(0 votes)