GLAM FLOOR

[GLAM FLOOR] Štovana gospodo GLEMbajevi, riječima regionalno priznatog boga rokenrola Milića Vukašinovića; "navrat, nanos i na svoju ruku" i na ovogodišnjem, četvrtom, izdanju DarkO Metal Festa rokamo taj Glem Floor jer znamo šta valja!

Kao i svake godine dosad, pripremili smo za vas ono najhitoidnije s menija tog paralelnog univerzuma natapiranih muških kosa, tigrastih tajica i rumenila na kilo. Očekujemo, naravski, da dođete prodrmati proverbijalne guzove uz mile zvuke Cinderelle, Motley Cruea, Ratta, Scorpionsa, Skid Rowa, Dokkena, Quiet Riota, Def Lepparda, Kissa, Bon Jovija, Britny Fox, Van Halena i mnogih drugih realno najkul bendnejmova u povijesti roka i rola!

Nemojmo se dakle ustručavati opustiti gluteuse maksimuse obučeni od glave do visoke pete u mamine autfite za diskač, gušeći se u šljokicama i vlastitim nakovrčanim pramenima, ta Glem Floor je "the" mjesto za započeti i završiti svoju turneju po DarkO Metal Festu, jer već tradicionalno puštamo od 20:00 pa sve do 04:00 oba dana festivala!

Za hitoidnost i kvalitetu izabranih uspješnica životom i čašću garantira DJ Brala, koja u slobodno vrijeme voli sve što vole mladi i loše citira razne tekstopisce u svakodnevnom govoru.

Na kraju, zapamtimo, mudar čovjek davno reče: "Nemoj biti emo, da te ne bih glemom!"

18893475 1865615260430570 2905856531437444039 n

Glemeri, vidimo se! ? #dOmf4
Dark "O" Metal Fest IV

Views: 594
(0 votes)