Timetable  ( for english version please click HERE)

PETAK (24.08.2018)

  • 17:00 - Otvaranje festivala
  • 17:00 - 01:00 (Side program) Jam Room - Zasviraj na gitari, bubnju ili bassu uz Art Of Music i uz poseban popust od 40% kupi nešto od ponuđene opreme.

19:00 :: OTVARANJE DARK STAGE-a :: 24.08.2018.
DARK STAGE :: trajanje :: Petak

  • 19:00 - 19:30 - 30min - Zenoth
  • 19:45 - 20:15 - 30min -  Zvijer
  • 20:30 - 21:15 - 45min - Sailing to Nowhere
  • 21:30 - 22:15 - 45min - Sufosia
  • 22:30 - 23:15 - 45min - Decomposing Entity
  • 00:00 - 01:00 - 1h H - Belphegor  
  • 01:15 - 02:00 - 45min - Kymera
  • 02:15 - 03:00 - 45min - MBurns


20h :: OTVARANJE CHAOS STAGE-a :: 
24.08.2018.
CHAOS STAGE trajanje :: Petak 

  • 20:00 - 20:30 - 30min - Left To Starve
  • 20:45 - 21:15 - 30min - Disbaja
  • 21:30 - 22:00 - 30min - Shin
  • 22:15 - 23:00 - 45min - Morbid Creation
  • 23:15 - 0:00 - 45min - Krlja
  • 00:30 - 01:15 - 45min - Dickless Tracy
  • 01:30 - 02:15 - 45min - IAMDISEASE

=========

  • 03:00 - 05:00 :: AFTER PARTY:

1. Glam Floor: Razbacivanje uz glam mjuzu na terasi Hartere, ali i pokoji rock, punk i metal hit uz koktele i chillanje.
2. ROOM 666: Selekcija raznovrsne mjuze za najpijanije od dance hitova, preko punka do black metala

** Prije, tijekom i nakon koncerata posjetitelje će zabavljati mračna akrobatska skupina Tricycle Trauma **

 

SUBOTA 25.08.2018.

  • 12h - DARK BEACH PARTY @Beach Bar Emepduja
  • 12h - Polazak besplatnog autobusa sa Hartere (ZVIR) na Dark Beach Party
  • 12:15 - Jadranski Trg ( kod Riječke / Erste Banke) - Besplatan prijevoz na Dark Beach Party
  • 17:00 - Otvaranje festivala
  • 17:00 - 01:00 (Side program) Jam Room - Zasviraj na gitari, bubnju ili bassu uz Art Of Music i uz
    poseban popust od 40% kupi nešto od ponuđene opreme.
  • 18h - Zatvaranje Beach Partya i povratak u Harteru uz besplatan prijevoz (Okretište Bivio)


19:00 :: OTVARANJE DARK STAGE-a :: 25.08.2018.
DARK STAGE :: trajanje :: Subota

  • 19:00 - 19:30 - 30min - Core Of Creation
  • 19:45 - 20:15 - 30min - Omnivore
  • 20:30 - 21:15 - 45min - Theories Divide
  • 21:30 - 22:15 - 45min - Defiant
  • 22:30 - 23:15 - 45min - END
  • 00:00 - 01:00 - 1h H - The Crown  
  • 01:15 - 02:00 - 45min - Wolves Within
  • 02:15 - 03:00 - 45min - ThroaTTwister


20h :: OTVARANJE CHAOS STAGE-a :: 
25.08.2018.
CHAOS STAGE trajanje :: Subota 

  • 20:00 - 20:30 - 30min - Mamut
  • 20:45 - 21:15 - 30min - Eho
  • 21:30 - 22:00 - 30min - Reverse Gangbang
  • 22:15 - 23:00 - 45min - Negative Slug
  • 23:15 - 0.00 - 45min - Omega Sun
  • 00:30 - 01:15 - 45min - Lord Drunkalot
  • 01:30 - 02:15 - 45min - Emphasis

========

  • 03:00 - 05:00 - After Party:

1. Glam Floor: Razbacivanje uz glam mjuzu na terasi Hartere, ali i pokoji rock, punk i metal hit uz koktele i chillanje.
2. ROOM 666: Selekcija raznovrsne mjuze za najpijanije, od dance hitova, preko punka do black metala

** Prije, tijekom i nakon koncerata posjetitelje će zabavljati mračna akrobatska skupina Tricycle Trauma **

---


FRIDAY (24.08.2018)

 

DARK STAGE :: duration :: Friday

  •  19:00 - 19:30 - 30min - Zenoth
  • 19:45 - 20:15 - 30min -  Zvijer
  • 20:30 - 21:15 - 45min - Sailing to Nowhere
  • 21:30 - 22:15 - 45min - Sufosia
  • 22:30 - 23:15 - 45min - Decomposing Entity
  • 00:00 - 01:00 - 1h H - Belphegor  
  • 01:15 - 02:00 - 45min - Kymera
  • 02:15 - 03:00 - 45min - MBurns


CHAOS STAGE :: duration :: Friday 

  • 20:00 - 20:30 - 30min - Left To Starve
  • 20:45 - 21:15 - 30min - Disbaja
  • 21:30 - 22:00 - 30min - Shin
  • 22:15 - 23:00 - 45min - Morbid Creation
  • 23:15 - 0:00 - 45min - Krlja
  • 00:30 - 01:15 - 45min - Dickless Tracy
  • 01:30 - 02:15 - 45min - IAMDISEASE

 

SIDE PROGRAM FRIDAY 24.08. LOCATION

  • 17:00 - 01:00 JAM ROOM by Art Of Music ROOM 666
  • 03:00 - 05:00 GLAM PARTY GLAM FLOOR
  • 17: 00 - 03:00 DARK SHOPS ROOM 666
  • 01:00 - 05:00 CHAOS PARTY ROOM 666 by fits and starts Tricycle Trauma - SHOW Festival area


SATURDAY (25.08.2018)

DARK STAGE :: duration :: Saturday

  • 19:00 - 19:30 - 30min - Core Of Creation
  • 19:45 - 20:15 - 30min - Omnivore
  • 20:30 - 21:15 - 45min - Theories Divide
  • 21:30 - 22:15 - 45min - Defiant
  • 22:30 - 23:15 - 45min - END
  • 00:00 - 01:00 - 1h H - The Crown  
  • 01:15 - 02:00 - 45min - Wolves Within
  • 02:15 - 03:00 - 45min - ThroaTTwister

 

CHAOS STAGE :: duration :: Saturday

  • 20:00 - 20:30 - 30min - Mamut
  • 20:45 - 21:15 - 30min - Eho
  • 21:30 - 22:00 - 30min - Reverse Gangbang
  • 22:15 - 23:00 - 45min - Negative Slug
  • 23:15 - 0.00 - 45min - Omega Sun
  • 00:30 - 01:15 - 45min - Lord Drunkalot
  • 01:30 - 02:15 - 45min - Emphasis

 

SIDE PROGRAM SATURDAY 25.08. LOCATION

  • 12:00 - 18:00 DARK BEACH PARTY EMPEDUJA beach bar
  • 12:00 - Trip to Dark Beach Party Ružićeva Street 40 ( ZVIR)
  • 12:15 - Bus Stop to Beach Party Jadranski Trg Rijeka
  • 18:00 - Trip back to the Festival Bus Stop Bivio
  • 17:00 - 01:00 JAM ROOM by Art Of Music ROOM 666
  • 03:00 - 05:00 GLAM PARTY GLAM FLOOR
  • 17: 00 - 03:00 DARK SHOPS ROOM 666
  • 01:00 - 05:00 CHAOS PARTY ROOM 666 by fits and starts Tricycle Trauma - SHOW Festival area
Views: 3684