PRESS KIT


Dark Circle Festival (ex. Dark “O” Metal Fest) 24. i 25. kolovoza 2018. godine,  ponovno  otvara svoja vrata i donosi nastup dva svjetski poznata headlinera - THE CROWN i BELPHEGOR te čak 28 bendova iz Hrvatske i svijeta. Na atraktivnoj lokaciji u napuštenoj tvornici Hartera posjetitelje najmračnijeg festivala na Balkanu očekuje nastup bendova iz Irske, Švedske, Slovenije, Italije i Austrije no ipak sa naglaskom podrške domaće scene bendova iz Hrvatske. Četiri floora, mnoštvo zabavnog programa, besplatan prijevoz na party i kupanje na plaži, povoljniji prijevoz vlakom na festival, kamp, video projekcije i dekoracije, glam after party, zabavne igre, povoljne cijene hrane i pića, raznolik merch, te 30 pomno biranih bendova savršen su poziv za sve ljubitelje žestokih nota da se s ljetom pozdrave na Dark Circle Festivalu.
 
Više informacija možete pročitati u detaljnoj objavi koja se nalazi u prilogu. 
 
INFORMACIJE O AKREDITACIJAMA:
 
Ukoliko želite doći kako bi medijski popratili festival, ako već niste molimo Vas da nam zahtjev za akreditaciju pošaljete na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. s nazankom PRESS AKREDITACIJA do nedjelje 19.8.2018. u 00:00. 
Nakon provjere obavijestiti ćemo vas o tome ispunjavate li uvjete za akreditaciju. Ukoliko dobijete akreditaciju i dođete na festival, nakon festivala nam pošaljite link na članak o izvještaju s festivala. Ako vidimo da izvještaj/fotografije/članak nije objavljen u roku od 30 dana od završetka festivala, ulaz će vam biti trajno onemogućen na svim budućim izdanjima.
 
DARK CIRCLE FEST NAJAVNI VIDEO: https://youtu.be/YCC7JEHWIho
 
PRILOZI: 
 
Pratite novosti o festivalu na webu i društvenim mrežama:
Views: 486