KAMP

[KAMP] Ono što očekuje sve posjetitelje festivala koji žele kampirati ove godine je specijalna atrakcija: KAMPIRANJE U PAKLU! ? Kompletno dekoriran kamp i paklena atmosfera dočekati će sve kampere željne novog iskustva! Prvi puta u životu kampiraj u Paklu na najmračnijem festu Dark Circle Fest u pakleno dekoriranom i posebno odvojenom i natkrivenom prostoru (ljeti hladan, a zaštićen od kiše) uređen kao posebna atrakcija za sve ljubitelje kampiranja.

Kamp je za sve posjetitelje festivala BESPLATAN uz važeću ulaznicu za festival i prethodnu prijavu na linku: https://goo.gl/forms/491ysQ8YTkXMIcQo1

Pravila ponašanja u kampu

Naše osoblje je tu da se potruditi da u kampu provedete ugodan i uspješan odmor te vam stoji na raspolaganju u slučaju da zatrebate bilo kakvu informaciju ili pomoć. Međutim, ako po prvi puta dolazite u naš kamp morate znati da tražimo od svojih gostiju poštivanje određenih pravila koja su definirana upravo radi Vaše sigurnosti i ugodnog boravka u kampu. Također mormao reći da Hartera nije spojena na struju i vodu i to malo oteževa ostanak u našem kampu. Mi se unaprijed ispričavamo i nadamo se će se ovo stanje promjeniti u budućnosti. Korištenje kampa u Hateri koristite na vlastitu odgovornost.

1. Dolazak u kamp
Ako ikako možete, dolazak u kamp tempirajte tijekom dnevnih sati. Od 05 do 10h festival je zatvoren. Pri dolasku u kamp se javite na recepciji i pokupite kamp narukvice te ih stavite oko ruke. Korištenje klinova nije moguće, a o tome smo vas već u samoj prijavnici obavjestili. Na prostore festivala, kao i kampa je zabranjen unos pića osim vode i manje količine soka. Od 05h do 10h molimo za MIR U KAMPu !

2. Recepcija i prijava dolaska
U kampu mogu biti smješteni samo gosti koji su uredno prijavljeni na recepciji kampa koji su se prijavili putem online prijavnice, NITKO DRUGI. Prilikom prijave obavezni ste prijaviti sve osobe koje će boraviti u kampu, uključujući i kućne ljubimce, te ćete prilikom prijave dobiti narukvicu koju postavite na ruku koja je propusnica za ulaz i izlaz iz kampa. Narukvica je znak kontroloru kampa da ste uredno prijavljeni i osigurava vam ugodnost odmora. Neprijavljeni gosti koji borave u kampu plaćaju kaznu. Pripazite na radno vrijeme recepcije koja radi od 17h do 05h.

3. Odabir mjesta za kampiranje
Samo na dijelu kampa je moguće kampirati. Točne upute dobit ćete od recepcionera. Odabirite mjesto za kamprianje i molimo da zauzmete što manje prostora te molimo da šator postavite po redu jedni do drugih.

4. Priključenje na struju
U Kampu ne postoji strujni priključak. Radi vaše sigurnosti nemojte dirati bilo kakave kablove ili priključke koji se nalaze oko ili samom festivalu i kampu.

5. Čistoća prostora i urednost
Svaki gost kampa dužan je voditi brigu o čistoći prostora kojeg koristi. Tuš i WC nakon korištenja ostavljajte čiste i uredne – upravo onakve kakvima biste ih i vi željeli pronaći. (Tank sa vodom za piće nalazi se na prostoru kampa u blizini tuševa i WCa.)

6. Kućni ljubimci – psi u kampu
Radi sigurnosti gostiju i radi omogućavanja ugodnog odmora i gostima koji prema kućnim ljubimcima ne dijele istu ljubav kao i vi, obavezno se psi u kampu vode na uzici. Kao vlasnici dužni ste pokupiti i očistiti izmet psa i baciti ga. Ne dovodite svoje ljubimce dio festivala gdje je glasna glazba, zbog (za njih) prevelike buke i gužve.

7. Paljenje vatre
Paljenje vatre u kampu je najstrože zabranjeno. Molimo da ne koristite svijeće i ostalo!

8. Novac i ostale vrijednosti
Radi vaše sigurnosti novac i vrijedne stvari nemojte nikada puštati bez nadzora. Preporučujemo vam da novac, nakit i druge vrijednosti držite kod sebe! Za nestale ili oštećene stvari u kampu, kao i za nesreće koje nastanu vašom nepažnjom, festival ne preuzima nikakvu odgovornost.

9. Charging Point & Lost and Found
Na ulazu će se tokom rada festivala nalaziti stanica za punjenje mobitela te također i lost & found kutak.

10. Kiša i ostale nepogode
Tokom boravka u Kampu ako zamjetite bilo kakvo čudno ili neprimjereno ponašanje molimo da svakako obavijestite radnike na recepciji. U slučaju kiše, iako imamo krov, kamp se zna naći u vodi ( točnije baricama vode) jer krov prokišnjava na nekim mjestima pa vas svakako obavještavamo da osigurate stvari od vode te da svakako ponesete toplu odjeću i vreće za spavanje.

Hvala i ugodan boravak!
Dark Circle Fest

P.S. Možete eventualno pokušati prodati dušu vragu za bolje mjesto. ?#DarkCircleFest #CampFromHell

Views: 1783