Dark Beach Party - 25.08.2018 :: Beach Bar Emepduja::Rijeka

 

Mirna plaža, more, sunce, crnilo, čizme, lanci, dugokosi frikovi i lagani povjetarac slika je našeg sljedećeg događanja. I vi možete uživati ovako kao naši frendovi iz Pule, organizatori GoatHell Metal Fest-a

☀ DARK BEACH PARTY ☀
Uz večernji program donosimo vam i onaj dnevni i to na plaži Empeduje gdje još jedne godine dolazimo plašit turiste i normalne ljude. U subotu 25.08. sa početkom u 12h i završetkom u 18h za sve posjetitelje Dark Circle Festa održat će se specijalni beach party na plaži uz besplatan prijevoz i upad na istu te selektora glazbene pozadine Selektora SKELETORA.

Za lokaciju ovog specijalnog partya odabrana je plaža na Kantridi u Rijeci i prikladni ugođaj beach bara Empeduja to jest Morski Prasac 2. Uz otvorenu plažu i kupanje u moru posjetitelji će imati priliku uživati u velikom izboru hrane i povoljnom odabiru pića.

Besplatan prijevoz by Autotrolej ?
Boravak i putovanje na Dark Beach Party uljepšati će poptuno besplatan prijevoz autobusom Autotroleja. U 12h, ispred ulaza Hartere, točnije kod ZVIRa, krenut će autobus za plažu, koji će usput stati na Jadranskom Trgu točnije kod Kluba Palach, i pokupiti sve posjetitelje te se zaputiti na Kantridu i beach bar Empeduja. Po povratku točno u 18h autobus će se zaputiti na Harteru s time da će na samom početku Ružićeve ulice, to jest ulice u kojoj se nalazi Hartera, oko 18:15 stati kako bi povezao sve posjetitelje festivala koji nisu od volje šetati do festivala.

Ulaz na plažu kao i vožnja autobusom su u potpunosti BESPLATNI!

Plaža s predivnim pogledom, besplatan prijevoz, kupanje, klopanje, cuganje, odličan izbor žestoke glazbe su i više nego dobar povod za druženje s ekipom u Rijeci na Dark Circle Festivalu.

Empeduja beach bar:
https://www.facebook.com/Empeduja-beach-bar-1414423218867760/ 

#DarkCircleFest

Views: 420